Bli aktiv

Oppdatert 22.07.2021

Det er mange måter å støtte NOAHs arbeid for rovdyrene på. Her er noen konkrete ting du kan gjøre for å bidra i kampen for en norsk natur med rovdyr:

  • Støtt NOAHs arbeid ved å bli medlem! NOAH er avhengig av støtte fra medlemmer for å kunne presse frem politiske endringer for dyrene. Ditt bidrag er verdifullt - støtt NOAH ved å bli medlem her. Inviter i tillegg venner, familie og kjente til å bli medlemmer. Du kan også gi en donasjon til arbeidet vårt for rovdyrene til NOAHs kontonummer 7878.05.14336 eller via PayPal
  • Hjelp oss med å spre informasjon om rovdyr. Det er utrolig viktig at flere får vite om NOAHs nettsider og får informasjon om rovdyrenes sårbare posisjon i Norge. Del derfor gjerne ut NOAHs løpesedler og heng opp våre plakater for rovdyr - løpesedler og plakater kan bestilles gratis her . Legg gjerne ut løpesedler på biblioteker, kaféer og utesteder, og spør om å få legge en bunke hos lokale butikker eller i klesbutikker. Husk også å prate med venner og bekjente om rovdyrdebatten. Under fanen "Fakta" på denne nettsiden finner du mange gode argumenter for rovdyr i norsk natur.
  • Vær aktiv for rovdyrene i sosiale medier - følg med på NOAHs arbeid via sosiale medier, og hjelp oss å spre budskapet ved å like, kommentere og dele poster. Følg NOAHs hovedside på facebook. Du finner oss også på Twitter, Instagram og Youtube.
  • Hjelp oss å presse politikerne til å ta verne om de truede rovdyrene. Send gjerne en e-post til dine lokalpolitikere, samt til politikere fra ditt hjemsted eller ditt parti som sitter på Stortinget, og krev at de skal stoppe forfølgelsen av våre rovdyr. Kontakt også stortingspartiene direkte og oppfordre dem til å ta avstand fra ulvejakten.
  • Vis din støtte for rovdyrene ved å bruke produkter med pro-ulv budskap. Vi har både t-skjorter, singletter, gensere, handlenett, klistremerker og buttons i nettbutikken vår. Når du bruker NOAHs produkter for rovdyr sprer du budskapet og støtter i tillegg NOAHs arbeid ved at inntektene fra salget går til arbeidet vårt for dyrene. NOAHshop finner du her.
  • Hjelp NOAH ved å melde fra hvis du ser noen oppfordre til eller delta i ulovlig jakt. Skulle du komme over noe slikt, ta gjerne bilde eller screenshott og sendt til support@dyrsrettigheter.no
  • Skriv innlegg om rovdyr og hvorfor de hører til i norsk natur - enten som leserinnlegg til aviser eller på din egen blogg. Leserinnlegg skaper ofte debatter, og øker dermed den allmenne fokusen på dette temaet. Liste over norske aviser, og gode argumenter du kan bruke i teksten din finner du under fanen "Fakta" på denne nettsiden.